Diensten

 

Cash & Carry

Vanuit onze beide Cash & Carry´s bieden wij bloemist en tuincentrum een compleet aanbod in kamer- en tuinplanten. Onze Cash & Carry´s worden dagelijks bevoorraad met verse producten ingekocht via verschillende veilingen maar vooral rechtstreeks bij kwekers in binnen- en buitenland.
Daarnaast trachten we ons te onderscheiden met producten uit eigen kwekerij en zelf samengestelde arrangementen. Jarenlange ervaring staat borg voor het beste product op het juiste moment in onze Cash & Carry’s .

  • Ede
  • Tilburg


Export

Wij leveren op bestelling planten aan tuincentra en groothandelsbedrijven in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Met planten bedoelen wij het volledige assortiment kamerplanten, tuinplanten en boomkwekerij producten. Deze kopen we voornamelijk in bij leveranciers uit Nederland en Duitsland, zowel op de klok als direct. Dit assortiment leveren wij gebundeld uit en op wens met barcode en prijs.

Het directe inkopen en contact hebben met onze leveranciers wordt steeds belangrijker om de specifieke vraag van onze klant in te vullen. Graag bezoeken we onze leveranciers samen met onze klanten. Ook zijn wij volop bezig met concepten en tafelindelingen, omdat wij onze klanten verder willen helpen en een langdurige relatie willen opbouwen waar we beiden van profiteren.

  • Bemmel
  • Herongen